Een basispakket op maat van iedereen

Ons pakket bestaat uit slechts vier producten die de basis vormen van uw volledige automatisering en u slechts EUR 495 (excl. BTW) kost.

1) De Google Nest hub

Google Nest Hub is een speaker met een touchscreen van 7 inch (de grootte van een kleine tablet, zeg maar), die werkt als een soort dashboard voor je woning. Naast alle functies van de Mini heeft de Hub nog wat extra’s te bieden, op zijn scherm kan je:

 • YouTube-video’s bekijken
 • zien welke slimme apparaten er zijn aangesloten en die bedienen
 • je mooiste herinneringen ophalen en bekijken met Google Photos
 • Google Assistant raadplegen met visuele weergave (op het scherm zie je bijvoorbeeld het weerbericht, een timer die loopt of een opgevraagde reisweg)

2) De Google home mini

De compacte slimme speakers met spraakassistentie. Dit is de persoonlijke assistent die je bij alles helpt. Voor de smart home-gebruiker is vooral ook de integratie met smart home-apparaten interessant. De apparaten zijn compatibel met een hoop slimme devices, onder meer van Nest, Samsung en Philips. Hierdoor wordt het mogelijk je lampen te bedienen, je thermostaat te bedienen en diverse sensoren te bedienen of controleren.

3) De Google home is een slimme speaker die je bedient met je stem.

voorbeelden van vragen die je aan de Google speakers of Hub kan stellen:

 • Voeg eieren toe aan mijn boodschappenlijstje
 • Toon mijn foto’s van Barcelona
 • Toon mij de camera in het salon (als je daar een compatibele slimme camera hebt geïnstalleerd)
 • Schakel de koffiezet in (als het model compatibel is)
 • Toon mijn agenda voor morgen
 • Speel op alle speakers muziek om te chillen
 • Herinner mij er aan dat ik mijn vrouw bel om 7 uur

Je speaker staat de hele dag klaar om je te helpen. Het aantal compatibele toepassingen stijgt voortdurend in België en je slimme luidspreker krijgt regelmatig een update. Daar hoef je trouwens niets voor te doen, want je smart speaker haalt die automatisch zelf binnen. Je kan dit ook zelf aanpassen via de Google Home app.

4) Met de Google Chromecast geniet je van veel streamplezier! Als je de Chromecast aansluit, wordt deze automatisch weergegeven in de Google Home-app. Start een stream in slechts een paar seconden.

Een basispakket kan je makkelijk uitbreiden

Niettegenstaande het basispakket uit slechts vier producten bestaat werken we op maat en in functie van uw behoefte. Onderstaande configuratie bijvoorbeeld wordt volledig geïnstalleerd en geconfigureerd voor EUR 995 (excl. BTW)

 1. De Google hub en Google home mini zijn slimme speakers met spraakassistentie. Dit is de persoonlijke assistent die je bij alles helpt. Voor de smart home-gebruiker is vooral ook de integratie met smart home-apparaten interessant. De apparaten zijn compatibel met een hoop slimme devices, onder meer van Nest, Samsung en Philips. Hierdoor wordt het mogelijk je lampen te bedienen, je thermostaat te bedienen en diverse sensoren te bedienen of controleren.
 2. Een slimme Innogy thermostaat bepaalt voor merendeel hoe hoog je energierekening is. Het is dan natuurlijk handig dat deze ook smart wordt. Hij leert je favoriete temperaturen in huis kennen en hij verlaagt de temperatuur wanneer je weg bent. Hij leert zelfs hoe lang het duurt om je huis op te warmen. Daardoor verbruikt hij alleen de noodzakelijke energie.
 3. Met de Google Chromecast geniet je van veel streamplezier! Als je de Chromecast aansluit, wordt deze automatisch weergegeven in de Google Home-app. Start een stream in slechts een paar seconden.
 4. Enkele Sonoff lampen en -sockets maken deze basisinstallatie compleet.

Organiseren, installeren en configureren

Je zult al snel overspoeld worden door de vele producten en apparaten. Er zijn tientallen slimme producten waarmee jij je omgeving aanzienlijk slimmer kunt maken, deze kan je ook nog eens met elkaar combineren tot complete intelligente scenario’s. Waar Google Home de fysieke speaker is, is Google Assistant de software die stembediening mogelijk maakt. Deze software kan bijvoorbeeld ook worden gevonden in speakers en/of producten van andere merken. Google Assistant is ook geïntegreerd in de Google Home app, die je op je smartphone of tablet kan installeren.

We starten met het creëren van een stabiel netwerk. Apparaten en producten die met elkaar in verbinding staan, dienen goed en stabiel te kunnen werken. Bol.com en 50Five zijn webshops met een specialistisch aanbod in smart home apparatuur. In veel gevallen kun je bijvoorbeeld bij een aankoop in de webshop van 50Five.be gelijk aangeven of je gebruik wilt maken van een installateur met de nodige certificaten.

Met maatwerk bereik je nog meer

Een frisse blik kan wonderen doen. Met nieuwe kennis, slimme modellen en tips & trucs zet je snel stappen vooruit.

 • Locatie onafhankelijk: We komen graag bij je langs voor een training, maar je bent ook welkom bij ons op kantoor.
 • Flexibel en maatwerk: De inhoud van een sessie stemmen we samen af, zodat het goed aansluit op je vraag/uitdaging.
 • Actief leren: Wij zorgen voor evenwicht in theorie en praktijk. Zo creëren we energieke sessies waar we gelijk toepassen wat je leert.
 • Duurzaam resultaat: Door een training op maat, brengen we nieuwe relevante kennis en kunde in één keer over.

Onlangs ontving ik een handige Smart Home handboek van de gebroeders Tigchelaar in Nederland, specialisten ter zake.

Laat de assistent je verlichting bedienen.

Laat de assistent je keuken bedienen.

Laat de assistent je slaapkamer bedienen.

Laat de assistent je living bedienen.